Vragen?

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor onze klanten en voor The Compound Company. De industrieën willen kosten besparen en tegelijk groeien door efficiënter te produceren en groenere producten te ontwikkelen. De experts van Yparex® helpen hun klanten door innovatieve oplossingen voor producten en diensten te ontwikkelen die meer waarde scheppen en een lagere milieu-impact hebben.

De eerste biogebaseerde tie layer-hars voor groenere gelaagde verpakking

Yparex® Renew is de eerste ontwikkelde en gecommercialiseerde biogebaseerde tie layer-hars voor gelaagde verpakkingsfilms. Aangezien deze tie layer-hars voor 95% afkomstig is van jaarlijks hernieuwbare bronnen en volledig recycleerbaar is, terwijl het tegelijk aan dezelfde prestatiespecificaties beantwoordt als niet-hernieuwbare polymeren op aardoliebasis in dezelfde familie, biedt dit product verpakkingsfabrikanten de opportuniteit hun producten duurzamer te maken.

Klik hier voor meer informatie.

Tweede generatie biogebaseerde polymeer op basis van Europese niet-voedselgrondstoffen

De tweede generatie Yparex® Renew is afkomstig van Europese grondstoffen. Door de grondstoffen uit niet-voedselgebaseerde Europese bronnen te betrekken in plaats van bronnen in de Amerika's, helpt Yparex verpakkingsontwerpers en –fabrikanten inEuropa gelaagde verpakkingen te produceren met een kleinere CO2-voetafdruk, vooral wanneer de tie layer wordt gebruikt in combinatie met andere biogebaseerde verpakkingsharsen. 

Klik hier voor meer informatie.
 
Vraag een Yparex® expert