Vragen?

Markten

De producten van Yparex® worden gebruikt voor een brede waaier aan toepassingen binnen diverse industrieën, zoals de verpakkingsindustrie, de bouw- en constructie-industrie, PV-modules en compounding. De Yparex® producten bieden uitstekende aanhechting voor alle vormen van polyolefinen, inclusief gecrosslinkte polyethyleen (PE-X), in combinatie met:
  • barrièrekunststoffen zoals ethyleenvinylalcohol (EVOH) en polyamide – nuttig voor een breed scala voedings-, non-voedings- en industriële verpakkingstoepassingen
  • metalen zoals aluminium, staal en koper – om extra functionaliteit te verlenen aan geïsoleerde pijpen, kabelmantels en decoratieve bekledingspanelen voor gebouwen.
  • siliconen en glas – gebruikt in PV-modules.
  • glasvezel en anorganische vulmiddelen – waarbij Yparex® als bindmiddel en compatibilizer wordt gebruikt om de prestaties van de samenstellingen en composietmaterialen te optimaliseren
Verpakkingen
Yparex® hecht verschillende polyolefinen en barrièrematerialen aan elkaar en biedt een betrouwbare, hoogkwalitatieve hechtkracht.Yparex® producten worden gebruikt voor diverse toepassingsgebieden, van flessen die met voeding in contact komen tot gelaagde zakken en industriële toepassingen zoals landbouwfilms.
LEES MEER readmore
Bouw & Constructie
Yparex® biedt niet alleen goede aanhechting aan polymere substraten, maar ook betrouwbare, hoogkwalitatieve hechtkracht aan diverse metaalsubstraten. Dit is vaak gewenst in bouw- en constructietoepassingen zoals pijpleidingen, kabels en wandpanelen.  
 
LEES MEER readmore
Mengen
Yparex® bindmiddelen en compatibilizers zijn zeer effectief als het gaat om de prestatieverbetering van samenstellingen en composietmaterialen en presteren zeer goed op kleurgebied.
 
LEES MEER readmore
PV Modules
Yparex biedt een speciaal assortiment op polyolefine-elastomeer (POE) gebaseerde inkapselende zonnefilms. Deze producten weten de performance en de duurzaamheid van fotovoltaïsche cellen op zeer geslaagde wijze te verbeteren.
 
LEES MEER readmore