Vragen?

Bedrijf

The Compound Company heeft zijn hoofdkantoor in Enschede, Nederland, vlak naast zijn voornaamste productiefaciliteiten, magazijn en kwaliteitslab.
 
De Compound Company heeft 2 productmerken:Yparex® en EcoForte®. Yparex® is een productassortiment bestaande uit extrudeerbare harslijmproducten. EcoForte® is een assortiment op bestelling ontwikkelde thermoplastische samenstellingen.  The Compound Company biedt ook de mogelijkheid van toll compounding.
 
Yparex® Experts
De afdeling Marketing & Sales, Application & Technical Support van Yparex® is gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen (Nederland). De Chemelot Campus biedt analyse- en testfaciliteiten van wereldklasse om de continue ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten te ondersteunen. Alle knowhow om de Yparex® productportfolio verder uit te breiden is aanwezig bij de partners in de directe omgeving. Partners zoals DSM Ahead en DSM R&D Solutions beschikken over diepgaande kennis van materiaalwetenschappen en analysetechnieken om de klanten van Yparex® van dienst te zijn. The Compound Company is trots op zijn bijzondere dienstverlening: het bedrijf ontwikkelt hoogtechnologische productklassen om aan de specifieke behoeften van zijn klanten te beantwoorden.